Muntsluis

Breng de Muntsluis tot leven!

Initiatiefteam Nieuw Utrecht

Het project Breng de Muntsluis tot leven is een initiatief van Nieuw Utrecht, een vereniging voor nieuwe stedelijkheid in Utrecht.  www.nieuwutrecht.nl


NU-initiatiefteam
Bas Picckers
Henri van der Vegt
Jaco de Visser
Paul Baltus

Bas Pickkers
, architect, bedrijfseconoom, zelfstandig adviseur projectontwikkeling en lid van Nieuw Utrecht. Bas Pickkers was eerder mede-oprichter van OPL Architecten en mede-eigenaar van NIROC projectontwikkeling in Utrecht. Hij brengt zowel ontwerpende als overige deskundigheid in.

Henri van der Vegt
, sociaal-geograaf, zelfstandig onderzoeker/adviseur stedelijke ontwikkeling met bureau Urban Pilots en lid van Nieuw Utrecht. Neemt sinds 2002 in NU-verband en samen met andere NU-leden diverse stedelijke initiatieven zoals Utrecht Utopia 1 en 2 en Wonen Boven Winkels. Vanuit deze initiatieven momenteel met de Stichting A12NU, opgericht samen met Stefan Bendiks en Aglaee Degros van bureau Artgineering in Rotterdam, ook bezig met onderzoek en interventie in de A12-zone tussen Utrecht, Nieuwegein en Houten.

Jaco de Visser
, architect, oprichter van JDdV Architecten en lid van Nieuw Utrecht. Hij werkt aan een breed scala van opdrachten en is initiatiefnemer van het opnieuw opgebouwde Huis de Wiers in Nieuwegein/Vreeswijk volgens het oorspronkelijke silhouet.

Paul Baltus
, sociaal-geograaf, zelfstandig adviseur stedelijke ontwikkeling en lid van Nieuw Utrecht. Paul Baltus is sinds 2005 met zijn bureau pb&co actief als ‘matchmaker’ in de stad Utrecht. Hij verbindt ideeën, plekken en mensen en creëert vernieuwende samenwerkingsverbanden. Hij is directielid van het Initiatief Domplein 2013. Initiatief Domplein wil de ‘rijk gevulde schatkamer’ van tweeduizend jaar geschiedenis beleefbaar en aanraakbaar maken. Zodat het Domplein uitgroeit tot een gastvrij, internationaal forum voor kennis, cultuur en religie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: